viernes, 19 de diciembre de 2008

Resum del Taller:
Propostes de Treball contra la privatització de la Sanitat

13 desembre 2008
Es valora molt positivament l'esforç de coordinació amb entitats de fora de Catalunya i d'Espanya així com la necessitat de fer difusió d'aquesta problemàtica de privatització de la Sanitat i dels Serveis Públics dintre d'una ofensiva general de privatització que a hores d'ara encara permet certes assimetries entre els diferents països europeus (ex. protesta i seguent annulació de cessió de un centre sanitari de Suecia a Capio, multinacional que tenim també al nostre país). També és necessari el contacte entre nosaltres.

És important recolzarar les oficines d'informació d'ajuntaments i altres entitats en la gestió de les reclamacións i també la prevenció d'aquestes. Utilitzar-les sempre que poguem.

La participació allá on es pugui és important i aprofitable.

El treball de recollida d'informació de la proposta d'observatori és molt important i es demana la participació de tots en la recollida de dades.

Un dels punts crítics i de molta actualitat és el del *copagament* que és possible que s'estableixi d'alguna forma dintre d'uns mesos, però també hi moltes altres "reformes" que están sortint a la prensa diaria: pagar el menjar….més serveis subcontractats…

Per els companys de Madrid i València l'explicació a la població de l'importància de la *Llei 15.97 * és un element de movilització i de possible unitat d'acció molt important que a Madrid ha aconseguit movilitzar una manifestació de 20.000 persones no fa massa dies , contra la privatització.

Aquí nosaltres tenim una convocatòria de recolzament als veïns de Cerdanyola-Ripollet *el proper dissabte 20 , a les 11.45 a l'estació de Renfe de Cerdanyola (linea C4- C7)*

El grup de Sanitat de la Coordinadora es tornará a reunir el dissabte 24 de Gener a Barcelona.

No hay comentarios: